
Kategorier
NYHEITER
NYHEITER


Rognebærgele med eple, Stolte Anton
Akkurat passe bitter kan den brukast til gode salatar, til smaksrikt kjøtpålegg, og ikkje minst til julepålegget. God på ostefatet og perfekt til viltkjøt. 212 ml

Ripsgele, Stolte Anton
Syrleg og knallraud ripsgele er smaken av sommar! Passar til alt; ostar, kjøttrettar og til all slags bakverk. 212 ml

Solbærmarmelade, Stolte Anton
Laga av solmodne solbær og ekte vanilje. Perfekt til blåmuggost, men og til vilt og anna kjøt, og sjølvsagt på vafla! 212 ml

Kreklingsirup, Linnea Finnskogen
Kreklingsaus laga av handplukka krekling, svartsurbær og økologisk rårørsukker. Nydeleg som dressing til røkt, speka eller grava kjøt og salat. Og god til kvite, modne oster. 100 ml

Økologisk urtete "Peiskos", Aukrust Gard og Urteri
Frukt-te krydra med nellik, koriander og kanel. 50 g. Økologisk.

Økologisk frukt-te, Aukrust Gard og Urteri
Fruktig te, med farge frå raudbet og malveblom, økologisk frå Aukrust i Lom.

Økologisk urtete "Haustkveld", Aukrust Gard
Aromatisk og varmande te i haustmyrkret, god ved forkjølelse. Kjempegod med honning!

Økologisk kornblom, Aukrust Gard og Urteri
Økologisk, turka kornblom, den blåaste blåfarga i planteriket. Til pynt på kaker, dessert, salat mm. Obs, farga på dette produktet kan variere frå blå til lilla. Kjempefin på myrk sjokoladekake!

Økologisk fargeglede, Aukrust Gard og Urteri
Eit fargedryss av turka, økologiske blomer, til bruk på kaker, dessert, salat mm. Spiselege!

Solbærgele, Røyse Bærpresseri
Gele laga av råsaft av solmodna solbær frå den solrike halvøya i Tyrifjorden! Perfekt til viltkjøt og ost, særleg kraftige oster. 280 g

Ripssaft, Røyse Bærpresseri
Nydeleg saft av solmodne rips og sukker - og ingenting anna! Prøv å blande ut med bobler for ei spennande saft! Blandast med vatn 1:3. 0,75 L.

Eplegelè, Gode Greier
Nydeleg eplegele - god til milde ostar, på vafler, til dessert mm.

Moltesyltetøy 240g, Den lille tytingfabrikken
Haustens gull på glas! Syltetøy av handplukka molte frå Den lille tytingfabrikken på Otta. 240 g.

Gudbrandsdalsost M164, Lom og Skjåk Ysteri
Det er berre osten som lagast ved ysteriet i Lom og Skjåk som kan kallast ekte Gudbrandsdalsost! Det lokale Tine-ysteriet her er dei einaste i landet som framleis koker osten i jerngryter slik dei gjorde før i tida, og som gjev den ekte og gode smaken!

Rå sommarhonning 250g, Geiranger Honning
Nydeleg sommarhonning, der biene har henta nektar frå sommarblomer og andre ville vekstar i Geiranger. 250g

Matboks i metall MOLTE, Blafre
Nydeleg norsk design frå Blafre! Metallboks godkjent for oppbevaring av tørr mat. Tåler ikkje oppvaskmaskin, tørk av med ein fuktig klut. Passer til ca 3-4 brødskiver, 14x10x6 cm

Termos 350 ml MOLTE, Blafre
Nydeleg termos i norsk design frå Blafre! Laga i rustfritt og gjennvinbart stål, korka av BPA- og ftalatfri plast. Held drikke varm i 6 t.

Emaljekopp MOLTE, Blafre
Nydeleg turkopp i emalje, men moltemotiv, frå norske Blafre. Kan vaskast i oppvaskmaskin.

Heidalsprim, Heidal Ysteri

Treak-karamell, Ekta Gødt
Bestselgar! Tradisjonsrik karamell frå Jotunheimen, laga kun på fløyte, brunt sukker og einebærlog.

Jordbær rabarbra syltetøy, Gode Greier
Smaken av sommar! Nydeleg til vafler, is, kake - eller berre med piska krem til!

Rabarbrasyltetøy, Gode Greier
Smaken av sommar - nydeleg syltetøy av rabarbra - god på vafler, i kake eller berre med piska krem til!

Jordbærgelé, Gode Greier
Smak av sommar - gelé som er god til dessert, iskrem, vafler, og til milde ostar.

Honning frå Bøverdalen, Lom
Heilt lokal honning frå Ruth Edel i Bøverdalen! Her har biene henta nektar frå den lokale floraen i Bøverdalen, som blåbær, villbringebær, geitrams og andre sommarblomer.

Valnøtthonning, Lykkemat
Kaldpressa, norsk lynghonning med valnøtt. 140g

Blåbærsaus, Linnea Finnskogen
Nydeleg, handlaga saus/sirup som kan nyttast til is, kaker, krem, til viltkjøt, ost og kjeks, i drinker og meir! 100 ml

Bringebærsaus, Linnea Finnskogen
Handlaga sirup av bringebær og rørsukker - nydeleg til dessert, viltsaus eller fjærkre. Kan og brukast over iskrem, til dressing/vinaigrette, eller blanda med sprudlande i glaset! 100 ml

Moltesaus, Linnea Finnskogen
Nydeleg, handlaga sirup av solmodne molter - passer til is, krem, kjeks, ostekake, oster og speket kjøt - eller i viltsausen. 100 ml

Ramslaukpurè, Bygdegodt
Nydeleg purè, laga av ferske, handplukka ramslauk frå Valldal - "Nordens kvitlauk". Best før mai -24.