
Smakpysja, Smak i Lom
NOK240,00
inkl. mva.
Står det ikkje noko om haldbarheitsdato i produktbeskrivelsen, så er den 3mnd eller meir.
God gamaldags spikjipysje frå Lom! Ei tradisjonell, halv pysje produsert saman med Grjotheim Gardsmat i Lom, av lokalt kjøt frå utegris og storfe, som er fora på blant anna mesk frå Lom Bryggeri!
Halv spekepølse av type salami, av utegris og storfe frå Lom! Grisane er fora på mesk frå Lom Bryggeri, mesken er og nytta som ingrediensa i pysja.
Halv spekepølse laga i Lom, med kjøtt frå utegris som er fora på mesk frå Lom Bryggeri, og lokalt elgkjøt og storfekjøt.
Halv spekepølse av elg frå Skjåk. Kjem på lager 8/12
ca 300 gram
Spekepølse fra Skjåk, ca 300g.